Άλλη μια σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικές στιγμές , συγκινήσεων, χαράς, γέλιου, γνώσεων, νέων κοινών εμπειριών και ανέμελων διαλειμμάτων, έφτασε στο τέλος της .

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2022 (ημέρα Τρίτη) με μια όμορφη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις  για μαθητές και γονείς…..( άλλες θετικές και άλλες αρνητικές , όπως η ξαφνική καταιγίδα λίγο πριν την έναρξη , η οποία όμως δεν μας πτόησε!!!) Ήταν κατά γενική ομολογία μια υπέροχη βραδιά και όλοι νιώσαμε έστω και για λίγο παιδιά.

Στη Γιορτή λήξης συμμετείχαν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, σύσσωμοι οι μαθητές, εκπαιδευτικοί – δάσκαλοι, γονείς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και πολλοί φίλοι που παρακολούθησαν με χαρά αυτή τη ξεχωριστή για όλους εκδήλωση.

Η Γιορτή είχε σαν θέμα το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ και ήταν αφιερωμένη στα αγαπημένα μας παιδιά-μαθητές μας. Με τη βοήθεια ειδικών κατασκευών …… ( μπόουλινγκ , γκολφ , αιωρούμενες μπάλες, στόχους , μπάλες σε διχτάκια , κρίκους , face painting, μουσική και παραδοσιακούς χορούς) , οι μικροί μαθητές μας έπαιξαν , γέλασαν, διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους!!!!! δίνοντας τη δική τους ανέμελη, ζωντανή και χαρούμενη αύρα σε όσους ήταν δίπλα τους αυτή την πολύ όμορφη βραδιά.

Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων για το ποπ κορν που έρεε άφθονο , τα δωρεάν αναψυκτικά και την παρουσία διασκεδαστή που κράτησε το ενδιαφέρον των παιδιών αμείωτο μέχρι το τέλος.

Συγκινημένοι οι δάσκαλοι τους, χειροκρότησαν ζεστά τις προσπάθειες των μαθητών τους  και τους ευχήθηκαν ένα χαλαρό και χαρούμενο καλοκαίρι.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με το κέρασμα παγωτού σε όλους τους μαθητές μας!!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κύριος Αθανασάκης Σπυρίδων και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων κύριος Τεντόμας Χρήστος.